carregant...
A la part superior

Transaccions segures servei.

El Garant ajudarà a formalitzar les relacions comercials i efectuar els pagaments. Alguna cosa que us cal:
Omplir l`operació de la forma (Contracte). Assegureu-vos d`especificar totes les condicions necessàries! Això ajudarà en cas de conflictes amb la implicació dels nostres àrbitres.
Envieu un enllaç a la transacció al vostre soci comercial (o el contractista). Demana-li que llegeixi els termes i que els accepti.
A la finalització de les obres, el Client marca l`operació com "obra completa". Després d`això, el servei cobra una comissió i les transferències de la fiança per part del Contractista.
En cas de disputes, els nostres Àrbitres, ajuda a resoldre-les.

Contracte №1582774803 L`operació forma Data: 2020-02-27 06:40 (GMT+3)

El Client mana, i el Contractista es compromet a les següents obres o serveis:
* És necessari detall de tots els termes del contracte! (llista d`obres, l`acceptació d`un procediment, termini)
Cost de les obres / serveis:

Incloent comissió: (5%, però no menys de 1000 WMC)

Condicions addicionals

1. Per tal de protegir contra canvis en els tipus de canvi de les monedes del món, el cost seran convertits a WMC (1 WMC = 1 ENS cent). En el cas d`un fort canvi en la taxa de la moneda de pagament, es reserva el dret a pagament de la taxa en el moment de la signatura del contracte o s`ha completat. Per tant, el valor del contracte es fixa en dues monedes.
2. Canvi del contracte de text després de la signatura per una de les parts no està permès.
3. El client està obligat a pagar el contracte en un termini de 24 hores des del moment de la seva signatura.
4. Transferència de fons per al Contractista, dins de les 24 hores hàbils després que el Client marca l`operació com "obra completa".
5. En cas de disputes, les Parts tenen dret a atreure l`Àrbitre del sistema. El cost dels serveis d`un Àrbitre - 1000 WMC (= 10 dòlars). Els serveis d`un àrbitre sempre són pagades per l`Adjudicatari. Per tant, es recomana incloure el cost de l`Àrbitre serveis en el cost del contracte. Les parts acorden que la decisió de l`Àrbitre és decisiu.
6. La nostra comissió és del 5%, però no menys de 1000 WMC (o 10 USD). La comissió es cobrarà abans del pagament del fons per al contractista. Comissió de sistemes de pagament a càrrec de les parts.
7. En el cas del personal de suport de la transacció amb la invitació de la nostra gerent, la nostra comissió serà d`un 10%. Personal de suport permetrà escurçar els terminis de pagaments i completar la transacció més ràpidament.
8. En cas d`incompliment dels termes del contracte, el fons es retornen al client en la seva totalitat, menys de la comissió del sistema de pagament.

Confidencialitat

9. Fins el moment de la signatura del contracte per ambdues parts, que estaran disponibles per a tots a través d`un vincle especial, que rebrà després d`estalvi.
10. Després de la signatura del contracte, que només estarà disponible per a les parts signants.

Firmes

Abans de la signatura del contracte, que ha de ser salvat.

Després de salvar el contracte rebrà un enllaç per a l`edició, la subscripció i pagament.

Si us plau, tingueu en compte

Us hem enviat un enllaç per verificar la vostra adreça de correu electrònic. No us oblideu de consultar la carpeta de correu brossa. Si de sobte el missatge va entrar en aquesta carpeta, feu clic a ″No facin correu brossa!″ ".

Si no rebeu un correu electrònic amb un enllaç a l`activació en el minut següent, feu clic aquí:

Espereu seg.

Si aquest intent també falla, us recomanem que utilitzeu una adreça de correu electrònic diferent per al registre.