се вчитува...
На врвот

Безбедни трансакции услуга.

Гарант ќе ви помогне да ги формализираат деловни односи и да се направи исплата. Нешто што треба:
Пополнете трансакцијата форма (Договор). Бидете сигурни дека за да се утврдат сите потребни услови! Ова ќе ви помогне во случај на спорови со вклучување на нашите посредува.
Испратете линк до трансакцијата до вашиот бизнис партнер (или Изведувачот). Побарајте од него да ги прочита термините и да ги прифати.
По завршувањето на работите, Клиентот знаци трансакцијата како "работа завршен". После тоа, услуга наплатува провизија и трансфери депонирањето на Изведувачот.
Во случај на спорови, нашите Посредува ќе помогне да ги решат.

Договорот №1582778424 Трансакцијата форма Датум: 2020-02-27 07:40 (GMT+3)

На Клиентите им наредува, и Изведувачот се обврзува следниве работи или услуги:
* Неопходно е да се детално сите услови на договорот! (листа на работи, прифаќање постапка, во рок)
Цената на работи / услуги:

Вклучувајќи комисија: (5%, но не помалку од 1000 WMC)

Дополнителни услови

1. Со цел да се заштити од промени на девизните курсеви на светските валути, на трошоците ќе бидат претворени во WMC (1 WMC = 1 НИ цент). Во случај на остра промена во стапката на валута на плаќање, ние го задржува правото да плаќаат по стапка во времето на склучувањето на договорот или завршен. Така, вредноста на договорот е фиксна во две валути.
2. Промена на договорот текст по потпишувањето од страна на една од страните не е дозволено.
3. Клиентот е должен да го плати на договорот во рок од 24 часа од моментот на неговото потпишување.
4. Пренос на средства на Изведувачот е направен во рок од 24 деловни часа откако Клиентот знаци трансакцијата како "работа завршен".
5. Во случај на спорови, Странките имаат право да ги привлече Посредува на системот. Трошоците на услугите на Посредува - 1000 WMC (= 10 американски долари). Услугите на посредува секогаш се платени од страна на Изведувачот. Затоа, ние препорачуваме да ги вклучуваат трошоците на Посредува услуги во трошоците на договорот. Страните се согласуваат дека одлуката на Посредува е одлучувачки.
6. Нашата комисија е 5%, но не помалку од 1000 WMC (или 10 ДОЛАРИ). Комисијата е обвинет пред плаќање на средства на изведувачот. Комисијата на системите за плаќање се платени од страна на партиите.
7. Во случај на лична поддршка на трансакцијата со покана на нашиот менаџер, нашата комисија ќе биде 10%. Лична поддршка ќе се скрати условите на плаќања и заврши трансакцијата побрзо.
8. Во случај на неисполнување на условите на договорот, средствата се враќаат на клиентот во целост, минус комисија на платниот систем.

Доверливост

9. До моментот на потпишување на договорот од двете страни, ќе бидат достапни за сите преку посебен линк, што ќе добијат по спасување.
10. По потпишувањето на договорот, тоа ќе биде достапна само за државите потписнички.

Потписи

Пред потпишувањето на договорот, тоа мора да биде спасен.

По спасување на договорот ќе добиете линк за уредување, потпишување и плаќање.

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете на ″Не Spam! ".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.