bezig met laden...
Naar boven

Veilige transacties service.

De Garant zal u helpen bij het formaliseren van zakelijke relaties en het verrichten van betalingen. Alles wat je nodig hebt:
Vul de transactie vorm (Contract). Geef alle noodzakelijke voorwaarden! Dit zal helpen in geval van geschillen met de betrokkenheid van de arbiter.
Stuur een link naar de transactie naar uw zakenpartner (of de contractant). Vraag hem de voorwaarden te lezen en te accepteren.
Na voltooiing van de werken, de Klant markeert de transactie als "werk". Na dat, de service kosten van een commissie en de overdracht van de storting aan de Aannemer.
In geval van geschillen, onze Bemiddelaar helpen ze op te lossen.

Contract №1582776950 De transactie formulier Datum: 2020-02-27 07:15 (GMT+3)

De Klant draagt, en de Contractant verbindt zich ertoe de volgende werken of diensten:
* Het is noodzakelijk om gedetailleerd alle voorwaarden van het contract! (lijst van werken, van de procedure voor acceptatie, deadline)
De kostprijs van de werken / diensten:

Inclusief commissie: (5%, maar niet minder dan 1000 WMC)

Aanvullende voorwaarden

1. Om zich te beschermen tegen wijzigingen in de wisselkoersen van de valuta in de wereld, de kosten zal worden omgezet naar WMC (1 WMC = is 1 cent). In het geval van een sterke verandering in de wisselkoers van de valuta van de betaling, we behoudt zich het recht voor te betalen tegen het tarief dat op het ogenblik van de ondertekening van het contract of het voltooid. Dus, de waarde van het contract is vastgesteld in twee valuta ` s.
2. Wijziging van de overeenkomst tekst na ondertekening door één van de partijen is niet toegestaan.
3. De opdrachtgever is verplicht de overeenkomst binnen de 24 uur vanaf het moment van ondertekening.
4. De overdracht van middelen aan de Aannemer binnen 24 kantooruren nadat de Opdrachtgever markeert de transactie als "werk".
5. In geval van geschillen, de Partijen hebben het recht om te trekken van de Scheidsrechter van het systeem. De kosten van de diensten van een Bemiddelaar - 1000 WMC (= 10 Amerikaanse dollars). De diensten van een bemiddelaar zijn altijd voor rekening van de Aannemer. Daarom raden we aan om de kosten van de Arbiter in de kosten van het contract. De partijen komen overeen dat de beslissing van de Arbiter is beslissend.
6. Onze commissie is 5%, maar minder dan 1000 WMC (of 10 USD). De commissie wordt in rekening gebracht voor de betaling van de bedragen aan de opdrachtnemer. Commissie van betaling systemen zijn betaald door de partijen.
7. In het geval van een persoonlijke ondersteuning van de transactie met de uitnodiging van onze manager, onze commissie is 10%. Persoonlijke ondersteuning zal verkorten van de termijnen van betalingen en het afronden van de transactie sneller.
8. In geval van niet-nakoming van de voorwaarden van het contract, wordt het geld teruggegeven aan de client in de volle, minus de commissie van het betalingssysteem.

Vertrouwelijkheid

9. Tot het moment van ondertekening van het contract door beide partijen zal worden via een speciale link, die u ontvangt na het opslaan.
10. Na ondertekening van het contract, het zal alleen beschikbaar zijn voor de ondertekenaars.

Handtekeningen

Vóór de ondertekening van het contract, moet worden opgeslagen.

Na het opslaan van het contract ontvangt u een link voor het bewerken, ondertekening en betaling.

Let op:

We hebben u een link gestuurd om uw e-mailadres te verifiëren. Vergeet niet om de Spam-map te controleren. Als het bericht plotseling in deze map terechtkomt, klikt u op ″Geen spam! ".

Als u de volgende minuut geen e-mail met een link naar activering ontvangt, klikt u hier:

Even geduld aub seconde

Als deze poging ook mislukt, raden we aan een ander e-mailadres te gebruiken voor registratie.